U kunt bij Felicias scrapboeken, tassen, boxen, mappen en cadeaubollen kopen. Deze zijn te vinden bij de foto’s, waar u ook vele voorbeelden ziet.
Daarnaast is er ook veel op bestelling te maken. We zoeken samen uit wat bij je wens past om zo tot een prachtig resultaat te komen.

Hieronder ziet u wat er gemaakt kan worden:

Scrapboeken
De scrapboeken worden met een set van 5 insteekhoezen en een set boekschroeven geleverd. Beschikbare maten zijn groot/12 inch (30,5 x 30,5 cm), middel/8 inch (20 x 20 cm) en klein/6 inch (15 x 15 cm).

Mappen
Ook voor school kun je leuke mappen helemaal naar je eigen wens en stijl maken, maar ook voor schriften met een stevige kaft, kladblokken, boeken, agenda’s, enzovoort. Alles is op maat te maken, bijvoorbeeld A4 of A5.

ATC mappen
Dit zijn multi-banden speciaal voor de ATC kaartjes. Deze wordt geleverd met een set van 10 hoezen waar deze kaartjes in kunnen.

Cadeaubollen
Deze bollen zijn erg geschikt voor cadeautjes! Bijvoorbeeld voor baby’s, een leuk lief stofje met een luiertje, slabbetje of luierpakje. Maar natuurlijk ook voor een gewoon verjaardag met een luchtje of een (kunst)bloemetje. Voor kerst ook leuk met een stukje groen en een lichtje er in. Voor een kersvers bruidspaar met romantisch stofje.  Of wat denk je van doorzichtige bollen met geld erin? Weer eens wat anders als de standaardenveloppen! De cadeaubollen zijn in alle maten leverbaar.

Tassen
De welbekende AH tassen zijn erg leuk om te pimpen, om ze zo helemaal persoonlijk te maken. Bij een workshop is het wel verplicht een eigen goede naaimachine met een zeer sterke naald bij je te hebben.