Wij zijn moeder en dochter met een uit de hand gelopen hobby. Mijn dochter heet Felicity en ik heet Astrid; uit onze namen ontstond dus de bedrijfsnaam!

opdrachten08

Acht jaar geleden kreeg mijn dochter van een kennis een scrapboek met foto’s tot aan haar 18e verjaardag: een geweldig bij elkaar gezocht en versierd cadeau. Alleen was het boek waar het in zat simpel en mijn dochter wilde daar iets mooiers voor. De zoektocht naar een ander boek leverde helaas niks op. Omdat ik nogal graag met stofjes werkt, vroeg mijn dochter of ik misschien iets met stof op het boek kon doen, zodat hij persoonlijk werd. Ik heb natuurlijk deze uitdaging aangepakt, met een mooi resultaat als gevolg.

Het was ook echt leuk om te doen, alleen zo leuk dat ik in no-time een kast met 66 boeken had staan! Zoveel foto’s om deze boeken te vullen hadden we niet eens, dus opperde mijn dochter om ze aan te bieden op Marktplaats. Dit bleek een groot succes, met veel leuke reacties en bestellingen. En zo ontstond Felicias. Ik haal hier veel voldoening uit, het geeft mij ook veel plezier om een ander blij te maken. In acht jaar tijd hebben we een leuke vaste klantenkring opgebouwd en doet de mond-op-mond-reclame zijn werk. Ook staan we op beurzen en geven we workshops.

Ik maak ook boeken op bestelling. We zoeken samen uit wat bij je wens past om zo tot een prachtig resultaat te komen.
Bij de foto’s kun je gemaakte opdrachten zien.

Heb je interesse of vragen, neem vrijblijvend contact op via info@felicias.online.