Foto’s zijn mooie herinneringen van vele momenten. Tegenwoordig gebruiken we allemaal digitale foto’s, die op je pc blijven staan of misschien op een cd  gezet worden die in de kast verdwijnt. De aloude fotoboeken zie je niet vaak meer, al was het maar omdat ze zo saai en onpersoonlijk eruit zien. Maar de fotoboeken hebben een opleving gekregen, op hun eigen manier!

Scrappen is een Amerikaans woord voor foto’s plakken met hobbymaterialen, zodat je de foto’s helemaal kunt versieren. Omdat deze manier van versieren soms ook wel dikke pagina’s oplevert kunnen ze niet opgeborgen worden in een gewoon fotoboek. Daardoor zijn er speciale boeken ontstaan die je helemaal uit elkaar kan halen en net zo dik kunt maken als je wilt en zoveel pagina’s als nodig is erin te stoppen: scrapboeken!

Omdat je met stof veel fantasie kan creëren ben ik deze boeken van stof gaan maken, zodat je iets bijzonders heb voor die mooie foto’s of gelegenheid. Natuurlijk is het ook mooi als je iets unieks hebt, want hier zijn er geen twee dezelfde van. Met stof kan je heel erg veel, daarom krijg je bijna altijd dat extra stukje gevoel om dat mooie project compleet te krijgen. De binnenkant is ook weer speciaal, je kunt er alles voor gebruiken wat er maar is, zoals knopen, lintjes, papier, stickers, stempels, ritsen, noem maar op.

Zo wordt het ook weer leuk een fotoboek te maken. Pak je allermooiste foto’s, versier die naar behoeven en desnoods maak je een houdertje voor die cd in het boek! Zo zal je er ook weer sneller naar grijpen en alle herinneringen terug laten komen. Onze handgemaakte scrapboeken geven jouw foto’s de extra aandacht die ze verdienen!

Op bestelling
Het uiterlijk van een boek is heel speciaal voor de persoon die er een scrapboek van wil maken. Denk aan trouwen, verjaardag, baby, hobby, jubilea, vakanties en nog veel meer. Ik help je graag om om de goede keus te maken voor z’n boek. Alles is mogelijk! Behalve scrapboeken maak ik onder andere ook cadeaubollen, tassen, boxen. Kijk voor voorbeelden bij de foto’s.

Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact met me op!